Поради технически проблем, за връзка с нас, позвънете на тел./Viber+359 878 732 857

37 години на светската мапа

ON CLINIC е меѓународна холандска компанија која поседува мрежа на приватни клиники ширум светот повеќе од 37 години. Со текот на годините, различните придружни служби им послужија на повеќе од 2 милиони пациенти, а нивниот број продолжува да расте секојдневно.

Глобален обем во комбинација со лична нега

Од своето основање, мотото на ОН Клиник е да се обезбеди на секој пациент лична нега, индивидуална и внимателна грижа и третман со највисок квалитет, заснована врз современи медицински методи. За да се обезбеди ова високо ниво на услуга, ланецот има свој уникатен центар за обука, каде персоналот и лекарите присуствуваат на семинари, дополнителни курсеви и медицински конференции, и што им овозможува на лекарите од различни земји да разменуваат информации и да споделат свое долгогодишно искуство.

Имаме рекорд од над 2 милиони задоволни пациенти

Лекарите, медицинските тимови и целиот персонал во ОН Клиник и Medical On Group се свесни дека во оваа високо-технолошка и интернет возраст, свеста за приватни медицински услуги се зголемува и очекувањата на пациентите се повисоки од кога било. Затоа инвестираме во стручен персонал, во обука, во дополнителни програми, во иновативни технологии и најмногу од сè - во индивидуалната грижа и внимание што им го даваме на секој пациент. Не е ни чудо што не славиме само 36 години од своето основање, туку и нашиот 2 милионити пациент. И ние сме целосно подготвени да ги пречекаме следните 2 милиони.

Прочети още


Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.