20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Ново в ОН КЛИНИК: ЛАЗЕРНА БИО МОДУЛАЦИЯ SMART SG

Ново в ОН КЛИНИК: ЛАЗЕРНА БИО МОДУЛАЦИЯ SMART SG

Как да спасите краката си от трудно зарастващи рани?

Страдате ли от труднозарастващи рани?


Усложненията, които възникват от труднозарастващите рани, поразяват кръвоносните съдове и това превръща лечението в изключително сложен и продължителен процес.

Инфекция бавно и постепенно разрушава тъканите и увреждат кръвоносните съдове. Лечението е не просто важно, а наложително, за да не се допуска последващи усложнения.

Кога да потърсите лекар?

 • Ако в продължение на 4-8 седмици, въпреки приложената терапия, раната не проявява тенденция към зарастване.
 • При наличие на болка и продължаващото увреждане на тъканите
 • Ако кожата около раната променя цвета си и придобива пурпурно-син оттенък.

Он клиник има повече от 20 години опит в лечението на труднозарастващи рани. В практиката сме помогнали на хиляди пациенти. Днес сме щастливи да предложим световна иновация за първи път в България. ОН КЛИНИК внедри нов уред за ЛАЗЕРНА БИОСТИМУЛАЦИЯ SMART SG. Това е  утвърден в световната практика метод, чрез който раната се затваря частично или напълно.

Методът, който ОН КЛИНИК прилага в България, е съобразен с последните достижения на медицината. Чрез комплексен подход се подобрява артериалният кръвоток, укрепват се съдовете, раните се почистват. Постига се гранулация и епителизация на тъканите, намалява се болката и подуването, контролира се по-добре възпалението и наличието на ексудат, които обичайно придружават хроничните язви.Лазерното лечение в ОН КЛИНИК дава възможност на всеки човек, страдащ от хронични незаздравяващи рани, да се справи с проблема и отново да стъпи уверено на краката си.

За кого е подходяща терапията?

Лечението в ОН КЛИНИК е подходящо при всички видове хронични рани. Чрез него се постига:

 •  намалява болките и отока от раните
 •  подобряване на кръвоснабдяването,
 •  стимулира се регенерацията на кожата.

За нормалното зарастване на раната са необходими няколко условия: стерилност на повърхността, краищата на раната да са в максимална близост, да се осигури възможност на кожата да се възстановява. Ако тези условия отсъстват, зарастването на раната се затруднява.

Възпаление на раната, предизвикано от инфекция, възпрепятства синтеза на нови клетки в кожата. Това от своя страна влошава кръвоснабдяването  в областта на раната и потиска имунитета, който се бори с попадналата в раната инфекция. Затова се препоръчва лечението на трудно зарастващите рани да протича съвместно с лечението на основното заболяване. Наличието на болка и продължаващото увреждане на тъканите се приемат като сериозен показател за задълбочаване на проблема.

Какво да очакваме от терапията?

Методът ЛАЗЕРНА БИО МОДУЛАЦИЯ  SMART SG води до частично или пълно зарастване на раната. Прегледът, който се извършва, включва измерване на дължина, ширина, дълбочина на раната. Тези параметри са главни индикатори за лекаря да определи зоната за третиране, начина и  степента на зарастване на раната, за нейната гранулация и епителизация. Апаратурата излъчва лъчение в червения спектър и подходяща дължина на вълната /635 нанометра/, осигурява терапевтичен ефект. Лечението е неинвазивно, напълно безопасно и ефективно за пациента.

Лазерът е възможност за хора, които страдат от труднозарастващи рани и търсят да започнат щадящо лечение, без нежелани ефекти. Той редуцира възпалението и стимулира регенерацията на здрава кожа. Технологията осигурява влияние в дълбочина като предизвиква естествен процес на възстановяване на кожата и провокира производство на колаген.

Курсът на лечение има резултат след провеждане на 8 терапевтични процедури, проведени два пъти в седмицата.

Лазерната биостимулация дава добри резултити при:

 • Подкрепа за възстановяване на тъканните клетки;
 • Ускоряване регенерацията на тъканите и излекуването им;
 • Ускоряване на синтеза на колаген;
 • Повишаване на активността и увеличаване на броя на фибробластите;
 • Подпомагане образуването на нова, здрава тъкан;
 • Повишаване нивата на ендорфини (наричани също хормоните на щастието) в кожата;

Запишете своя час за консултация на тел +359 885 488 088

Или през уеб страницата https://onclinic-bg.com

 

 Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.