Международен медицински център ОН КЛИНИК - България с филиали в София, Варна, Бургас и Пловдив

Подология - деформации на ходилото

Подология - деформации на ходилото

Ново в ОН КЛИНИК:

Направление ПОДОЛОГИЯ - деформации на ходилата

 

Подологията е наука, която предлага лечение на проблемни ходила, свързани с наследствени или придобити деформации.

Най-новото направление, което ОН КЛИНИК амбициозно внедри в началото на 2021 г.  е последно поколение специализирана апаратура за изследване на ходилата. Лечението в ОН КЛИНИК е комплексно решение започващо с консултация, персонален апаратен анализ, плантограма и завършащо с лекарско проследяване на проблеми с деформации на вашите стъпала.

Подоскопът сканира състоянието на Вашите ходила и дава максимално точен анализ на специалиста за изработка на момента на вашата индивидуална ортопедична стелка. Веднага след нейната употреба се усеща облекчение на проблема с походката. Така изготвените инвидидуални ортопедични стелки коригират с 99% проблемните деформации.

Докторът дава точно указание след какъв период на ползване на стелката е необходимо отново да се измери и анализира ходилото. След подобрение е необходимо нова корекция на стелката спрямо новото състояние.

При ползването за първи път на новоизработените стелки, преминавате през период на леко адаптиране с новоизработеното изделие и веднага започвате да усещате облекчение на вашата походка. Намалява болката по целия опорно-двигателен апарат, болезнените преди това движения изчезват, леко стъпване и чувство на удоволствие от възстановяване и подобрение.

SMART - специализиран софтуер записва в детайли Вашето състояние и прогреса на лечението в последващите етапи на корекция.

При необходимост от повече информация, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0885 488 088Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2021 "Он клиник - България"
Всички права запазени.