20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Превишената скорост в леглото - удар по мъжкото самочувствие

Превишената скорост в леглото - удар по мъжкото самочувствие

ПРЕВИШЕНАТА СКОРОСТ В ЛЕГЛОТО - УДАР ПО МЪЖКОТО САМОЧУВСТВИЕ

Какво се случва, когато участвате в надпревара на пътя? Сядате в колата си (за предпочитане джип 4х4), натискате газта и показвате на всички, че зад волана седи истински мъж. Ако пръв “пресечете финала”, се чувствате победител, който е постигнал своето, който е преди всички! Понякога това е свързано с опасности, но да приемем, че става дума за премерен риск. Обаче това, което е разбираемо по отношение на гонитбите на пътя, в кариерата и в живота като цяло, не винаги е валидно в интимните отношения, още повече – когато става дума за секс.

Ако и в леглото действате с тези похвати и стигате “финалната права” прекалено бързо, преди още двамата с партньорката да успеете да се насладите истински на физическата близост между вас, непременно потърсете помощ в ОН КЛИНИК. Всичко може да се оправи, защо да страдате напразно? Мъж, който е неспособен да установи контрол над себе си и приключва сексуалния акт за броени секунди или минути, си причинява истински страдания, свързани с разочарование, срам, обида, чувство на неувереност, наранено самочувствие. Проблемът с преждевременната еякулация е типичен за мъже от всички възрасти, а не само за младежите, както се считаше доскоро. Данните от последните изследвания сочат, че 30% от мъжете страдат от преждевременна еякулация. Ежедневно в ОН КЛИНИК се обръщат мъже с молба да им се помогне да удължат продължителността на половия акт и по този начин да се предпазят занапред от неловки ситуации, в които са изпадали до момента. Някои от тях се намират в пълно отчаяние: сексуалният им живот се руши и те се страхуват, че това, което се е случило с тях 2-3 поредни пъти, ще се повтаря и занапред.

На всички тези мъже заявяваме с цялата увереност: няма причина за отчаяние, съвременната медицина  задължително ще ви помогне. Необходимо е само да се обадите в  ОН КЛИНИК и да запишете час за прием при уролог. Урологичното отделение прилага съвременни методи за ефективно лечение на проблеми с ерекцията, преждевременна еякулация, аденом на простата и на простатити. Специалистът ще приложи схема за лечение, подходящата конкретно за вашия случай. Не отлагайте – повишете качеството на сексуалните си преживявания още днес!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.