20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Край на хемороидите

Край на хемороидите

Проблемът с хемороидите е еднакво актуален и за мъжете, и за жените

Обикновено всичко започва с продължителен запек, отделяне на кръв от аналната област, общ дискомфорт. Хемороидалната болест нарушава сериозно обичайния начин на живот на страдащия като привнася в него силно болезнени усещания. Неща, които преди са ви се стрували елементарни за изпълнение, сега се оказват трудноизпълними.

Болката става нетърпима

Тя обаче не винаги е предизвикана от хемороиди. Аналните фисури – цепнатини в аналния канал - имат сходна симтоматика. Процесът на зарастването им отнема доста време, през което те периодично напомнят за себе си с интензивни болки.

Какво се случва в тази ситуация?

Отивате на преглед в поликлиниката и там ви препращат към хирург. Обикновено ви казват, че се налага операция, която всъщност е сложна и налага продължителен и мъчителен възстановителен период. Или още по-лошо – надявате се на средствата на народната медицина като така позволявате на възпалителния процес в дебелото черво да се развива спокойно. 

Защо да си причинявате такова мъчение след като в повечето случаи операцията не се налага?

ОН КЛИНИК е специализирана в премахване на хемороиди и анални фисури без операция и без болка. В клиниката работят изключително добре подготвени и опитни специалисти-проктолози. С помощта на модерно оборудване ще ви поставят точна диагноза. В случай, че страдате от външни или вътрешни хемороиди или анална фисура, ще ви бъде подбрано лечението, необходимо във вашия случай. Хирургическата операция не може да бъде избегната само в IV-ти, последен, стадий на хемороидалната болест. В ОН КЛИНИК ще се сбогувате с хемороидите и аналните фисури без да се налага да ползвате болнични дни и без да нарушавате ежедневието, с което сте привикнали. След като го направите ще се питате защо сте чакали досега. Почувствайте комфорта в ежедневието си още днес и насочете енергията си към по-приятни занимания.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.