НОВО в ОН КЛИНИК - ЛАЗЕРНА БИОСТИМУЛАЦИЯ SMART SG за зарастване на рани

Чувстваш се все едно си седнал на тръни? Прегледай се за хемороиди!

Чувстваш се все едно си седнал на тръни? Прегледай се за хемороиди!

Лечението е неоперативно и без болка.

Хемороидите протичат незабелязано за околните, но с големи мъки за страдащия. Интересен факт е, че се диагностицират по-често сред живеещите в градски условия.

И това не е необичайно. Заседналият начин на живот води до застой на кръв в малкия таз, намалява двигателната функция на стомаха и води до пренапълване с кръв на вените в аналния канал. Обикновено сред потърпевшите са офис-служители, таксиметрови шофьори, бременни и раждали жени.

Алкохолът и силните подправки също са сериозна опасност. Те предизвикват запек, а не след дълго се появяват и хемороидите. Важно предупреждение е да избягвате слабителни. Разстройството може да ви създаде друг проблем – анална фисура.

В България вече се практикува бърз и ефективен метод, с който да забравите за хемороидите. ОН КЛИНИК успешно прилага утвърдената методика - с фин латексен пръстен се спира кръвоснабдяването към хемороидалния възел и до седмица той „мумифицира” и отпада спонтанно по време на дефекация.

Оплаквания като болка, кръв върху тоалетната хартия или сърбеж често се въприемат като банални и незаслужаващи внимание. Напротив – именно в този момент е важно да се консултирате с проктолог, за да се изясни състоянието ви. Ако те са предизвикани от хемороиди, които не се подложат на лечение, страданията се засилват съществено – увеличават се хемороидалните възли, започват да излизат извън аналния канал, болките стават интензивни, а кръвотеченията – по-обилни.

В ОН КЛИНИК хемороидите и аналните фисури се премахват неоперативно и нетрамватично. Методът е абсолютно безболезнен и отнема няколко минути. На практика само страхът ви дели от комфорта в ежедневието!Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2023 "Он клиник - България"
Всички права запазени.