20 години ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ - утвърден международен стандарт на лечение без болка и без операция

Еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция

Проблеми с ерекцията?

Причината може да е заболяване, за което и не подозирате: диабет, високо кръвно налягане или сърдечно-съдови проблеми.

Ако изпитвате сексуални смущения като еректилната функция или липса на сексуално желание, отнесете се към проблема с цялата му сериозност и се обърнете към квалифициран уролог, който да определи причината за състоянието. Опитът, натрупан от специалистите на ОН КЛИНИК, сочи: смущенията в ерекцията най-често са показател за наличие на сериозен здравословен проблем и медицинската намеса е наложителна. В потвърждение на това има многобройни наблюдения: например, мъж на 43 год. с оплаквания от нестабилна ерекция, който твърди че е абсолютно здрав, беше насочен за изследване на кръвта, след което бе установено, че пациентът има захарен диабет, за който дори не е и подозирал. Диабетът, както високото кръвно налягане и заболяванията на сърдечно-съдовата система, нарушава функцията на малките кръвоносни съдове и води до сериозни смущения в ерекцията.

Затова точната диагноза е от първостепенна важност за адекватното лечение на заболяването и за възстановяването на ерекцията. Да вземем друг случай: пациент с оплаквания, че напоследък няма никакво сексуално желание. Т.к. става дума за млад човек със щастлив брак, бе изпратен на хормонален скрининг. Резултатите показаха занижено равнище на тестостерона /мъжкия полов хормон/. На базата на тези и други показатели се установи наличие на аденом на хипофизата. В конкретния случай бе препоръчано специализирано лечение.

При проблеми с потентността само квалифициран специалист може да предложи комплексно лечение. Само комплексно лечение гарантира успех в 98% от случаите.

Лечението, насочено към подобряване на сексуалните възможности, изисква професионален подход. За всеки от нас е ясно, че когато ни боли зъб, е необходимо да потърсим помощ от стоматолог. Аналогично, ако е необходимо да подобрите или възстановите потентността си, трябва да се обърнете към съответния специалист, а именно – уролог-сексолог.

Обаче не всичко е така просто. Далеч не всеки уролог е специализирал в областта на еректилните дисфункции. В отделение "Урология" на ОН КЛИНИК работят лекари, квалифицирани в решаване на проблемите на мъжката потентност. На тяхно разположение са разнообразни медикаментозни терапии, прецизна медицинска техника и съвременни препарати, които успешно се справят със състояния като смущения или липса на ерекция.

Всеки пациент преминава урологичен преглед и комплекс от изследвания. След установяване на проблема му се подбира индивидуално лечение, в зависимост от неговите персонални показатели – възраст, общо здравословно състояние, урологичен статус. Това гарантира, че курсът на лечение ще възстанови напълно потентността без да навреди на здравето.

В какво конкретно се състои лечението? Това ще го изясните само след прегледа при специалиста и резултатите от изследванията. Вие ще получите индивидуална програма за лечение, подходяща конкретно за Вас. Резултатът от проведеното лечение е гарантиран. Лечението в ОН КЛИНИК е успешно в 98% от случаите. Това означава, че независимо от възрастта и здравословното си състояние, всеки мъж може да подобри потентността си и да си върне удоволствието от живота.Facebook    Видео канал на Он клиник в YouTube
© 2012 - 2024 "Он клиник - България"
Всички права запазени.